fbpx

ABOUT AMFITRITI

Λίγα λόγια

Ιστιοπλοΐα από το 2003

H Amfitriti Sail δημιουργήθηκε το 2003 από τον Δάκη Ιωαννίδη ,θέλοντας να εκφράσει το πάθος του για την θάλασσα και την ιστιοπλοΐα ,κατόπιν 15 ετούς συμμετοχής του σε αγώνες ιστιοπλοΐας με δεκάδες διακρίσεις, τόσο σε πανελλήνια πρωταθλήματα όσο και σε διεθνείς οργανώσεις.

Το 2007

έχοντας αποκτήσει τον τίτλο του πιστοποιημένου δάσκαλου από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και ταυτόχρονα από την IYT International Yacht Training Worldwide ,αποφάσισε να επεκτείνει την Αmfitriti Sail και σε άλλους τομείς εκτός την ως τότε αγωνιστική και να ασχοληθεί με την σχολή ιστιοπλοΐας και τον θαλάσσιο τουρισμό.

Ασχολήθηκε με την σχολή ιστιοπλοΐας στην Πάτρα και σε αρκετούς Ιστιοπλοϊκούς ομίλους της επικρατείας και συνεχίζει ακόμα και σήμερα ,με σκοπό να μυήσει τους μαθητές του στο άθλημα της ιστιοπλοΐας, μεταδίδοντας τους την αστείρευτη γνώση του και στρέφοντας τον κόσμο σε ένα παρεξηγημένο άθλημα που μέχρι πρότινος θεωρείτο άθλημα των πλουσίων.

Sail with us Sail with us Sail with us

Amfitriti Sail

Ταυτόχρονα επέκτεινε το δυναμικό της εταιρείας του εφοδιάζοντας το με υψηλών προδιαγραφών ,αξιόπλοα σύγχρονα και πανέμορφα σκάφη και με γνώμονα την ασφάλεια και τον σεβασμό προς τους πελάτες, ο ίδιος με τους συνεργάτες του και το προσωπικό του, τα συντηρεί, ανακαινίζει και ανανεώνει κάθε σεζόν, ώστε οι πελάτες μας να έχουν την μέγιστη ασφάλεια και εμπειρία κατά την διάρκεια των διακοπών τους.

Σε όλα αυτά τα χρόνια δυναμικής παρουσίας η εταιρεία μας καταγράφει αξιοσημείωτα στοιχεία ανάπτυξης και ανοδικής πορείας στον τομέα ναύλωσης σκαφών και αυτό οφείλεται στους πελάτες μας, που μας επιλέγουν κάθε χρόνο και μας συστήνουν χωρίς επιφυλάξεις.

Η μέχρι τώρα πορεία μας σας δίνει την πολυτέλεια του να μην σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας στην αναζήτηση

Τι είπαν για εμάς

Nikos Karampekios
Read More
Μια εξαιρετική εμπειρία στην θάλασσα από το Amfitriti Sailing, με καταρτισμένο προσωπικό έτοιμο να εξυπηρετήσει, να βοηθήσει όπου χρειαστεί αλλά και να λύσει τυχόν απορίες. Φοβερή εξυπηρέτηση από την επιβίβαση μέχρι την αποβίβαση από το σκάφος. Το συστήνω ανεπιφύλακτα και με κλειστά μάτια.
Konstantinos Ath
Read More
Μια απίστευτη ιστιοπλοϊκή εμπειρία που την προσφέρουν άτομα που είναι γνώστες του αντικειμένου! Πολύ εύκολη συνεννόηση με τους υπεύθυνους! Ότι υποσχέθηκαν το παρείχαν με το παραπάνω και πολύ εξυπηρετικοί! Πήγαμε πέρυσι το καλοκαίρι με την παρέα μου και ξετρελαθήκαμε! Έχουμε σκοπό κάθε χρόνο πλέον να κάνουμε έτσι τις διακοπές μας!
Marina G
Read More
Περάσαμε μια υπέροχη εβδομάδα στην θάλασσα, με ασφάλεια και ελευθερία σε ότι επιθυμούσαμε. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Μοναδική εμπειρία 2
Nancy Lagiou
Read More
An amazing experience, first time with 2 young kids, we felt absolutely amazed, safe and lucky to have such skilled, clever, easygoing, really nice and interesting professionals „showing us the ropes“. Wonderful routes, flawless organization, super fun, great skippers!
Andreas Zagos
Read More
Μια υπέροχη εμπειρία με τους υψηλότερους επαγγελματίες ειδικούς στην ιστιοπλοΐα που διατηρούν τα σκάφη στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ευγενείς και έξυπνους πλοίαρχους που κάνουν τα πάντα για τη διευκόλυνση των πελατών. Θα επιστρέψει ξανά!

Είμαστε εδώ

για να σας εξασφαλίσουμε ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι με πάσης φύσεως υποστήριξη, ακόμα και κατά την διάρκεια του ταξιδίου σας γιατί για εμάς ο πελάτης είναι το επίκεντρο και το πρωταρχικό μας μέλημα είναι οι ευχαριστημένοι πελατες.

Υπεύθυνη Επικοινωνίας

Μαρία Αθανασοπούλου

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για τη σωστή πλοήγηση σας